Interim & Advies

Laat de veelbelovende talenten volledig tot bloei komen binnen jouw organisatie door organisatieadvies op maat of een interim manager of consultant van PEER.
Neem contact op

Advies voor praktische ontwikkeling

In iedere organisatie lopen veelbelovende talenten rond, maar ze worden maar zelden ten volle benut door de organisatie. Het leren herkennen van de talenten in de organisatie en er vervolgens op een goede manier mee omspringen is vaak erg lastig.

Wij adviseren zowel lijnmanagers als HR(D) managers over het ontwikkelen van medewerkers in lijn met de organisatiestrategie en met gebruik van de bestaande HR instrumenten in de organisatie.

Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van HR Development instrumenten bij grote organisaties. Ook het implementeren van HRD strategie├źn en het synchroniseren van HR en de bedrijfsdoelstellingen is voor ons niet nieuw.

Hierdoor zijn we instaat om in korte tijd, samen met de klant, tot een totaaloplossing te komen voor het ontwikkelen van uw medewerkers.
Ook het ontwikkelen en implementeren van totaal curricula voor organisaties behoort hierbij tot de mogelijkheden en is eveneens iets waar we ruime ervaring in hebben opgebouwd.

Toe aan advies op maat?

Ervaar wat goed advies met de ontwikkeling van jouw medewerkers kan doen.